Jouw online magazine

U leest

Verrassende trend! De parelketting is weer in de mode.

Jouw online magazine

Fashion

Verrassende trend! De parelketting is weer in de mode.

Verrassende trend! De parelketting is weer in de mode
Nog geen oma, maar toch een parelketting? Het kan! Deze verrassende nieuwe trend zien we nu op Instagram.

Moet het groot en rond zijn of juist wat gracieuzer en minimalistisch? De parelketting is weer in de mode en iedereen kan het dragen. Wij spotten parelkettingen om de nek van stijliconen als Harry Stylesen Billie Eilish. 

Een kleine browsesessie op TikTok laat zien dat er nog veel meer liefhebbers zijn  en met name de Z-generatie lijkt de stijl te hebben overgenomen.

parelketting weer in de mode
Een parelketting is klassiek en stijlvol

Waar we eerst de parelketting associeerde met oma’s sierradendoosje of denken aan de klassieke stijlvolle Audrey Hepburn, kan een parelketting nu vrij worden gecombineerd met elke stijl. Kralen en hoodie – waarom niet!

Ga voor meerdere parelkettingen om je nek voor een opzichtelijke stijl of kies voor een dunne smalle ketting voor minimalistische look. Style oude parels op een unieke manier en word weer verliefd op de klassieker.

Verrassende trend! De parelketting is weer in de mode.
Een parelketting combineren met je outfit

Wat je stijl ook is, een parelketting kan je altijd combineren met je outfit! Denk out of the box en gooi de remmen los. Niet alleen een enkel exemplaar maar combineer je parelketting met dunne gouden kettingen voor een rijke look, ga voor extra grote parels om op te vallen. En uiteraard, zwart! Elke parel ketting komt tot zijn recht op een zwarte outfit.  

Verrassende trend! De parelketting is weer in de mode.

Klaar om los te gaan met parels? Vraag de oudere dames in je familie of ze nog oude parelkettingen hebben liggen die ze niet meer dragen. De kans is groot dat je de mooiste exemplaren tegen komt. Vooral de smalle parelkettingen die strak om de nek vallen, hebben de meeste oudere dames nog wel ergens liggen. En ook gekleurde parels ga je tegen komen maar deze horen bij de nieuwe trend. Dus ga niet alleen voor witte parels! Maar combineer er op los.

* Lees ook *