Jouw online magazine

Veiligheid en Privacy

Privacyverklaring

Urban Secret respecteert de privacy van onze bezoekers en neemt de bescherming van persoonsgegevens dan ook serieus. We hebben diverse maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Persoonsgegevens

Voor onze nieuwsbrief worden de volgende door jou zelf verstrekte gegevens verzameld: je naam, e-mailadres en IP-adres. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om met jou in contact te komen. Indien je via onze website doorklikt naar een van onze partners, dan gelden de privacy en veiligheidsregels welke onze partners hanteren. Wij kunnen op geen enkele manier hiervoor verantwoordelijk worden gesteld.

Waarvoor worden gegevens gebruikt?

De gegevens worden gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief, het beantwoorden van een vraag welke je ons gestuurd hebt of wanneer je deelgenomen hebt aan een win/actie. Wanneer je hebt gewonnen zal er een e-mail verstuurd worden om je hiervan op de hoogte te stellen en daarbij meteen om je adresgegevens gevraagd worden, zodat de prijs naar je verzonden kan worden. Het kan ook zijn dat we je vragen om toestemming, om je gegevens door te geven aan onze partner die een win/actie beschikbaar heeft gesteld en deze zelf de prijs naar de winnaars opstuurt. Indien je niet wil dat na het winnen van een prijs je gegevens naar onze partners worden gestuurd dan is er een mogelijkheid dat wij in overleg met onze partner de prijs naar je doorsturen. Echter is dit niet altijd mogelijk, graag hiervoor je begrip.

Derden

Urban Secret zal nooit!! je persoonsgegevens aan derden verkopen en bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om bovenstaande doelen te realiseren. Je gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt wanneer de derde partij de gewonnen prijs rechtstreeks naar jou opstuurt. Uiteraard zal dit altijd in overleg met jou gaan.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Indien er onverhoopt toch een datalek geconstateerd wordt, zullen we al onze geregistreerde klanten hiervan op de hoogte brengen. Daarnaast zullen de instanties welke we hiervan op de hoogte moeten stellen, direct benaderd worden. Ook zullen we direct de benodigde acties nemen om het lek te dichten en aangifte doen bij de politie

SSL Certificaat

urban Secret maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze blog wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die Urban Secret gebruikt zijn noodzakelijk voor jouw gebruiksgemak, bijvoorbeeld dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd. Indien je niet langer gebruik wilt maken van cookies, dan kun je deze via je instelling op je computer verwijderen.

Urban Secret maakt gebruik van Google Analytics-cookies om gegevens te verzamelen over het bezoekersgedrag. Deze zijn anoniem en worden alleen gebruikt om te kijken hoe lang bezoekers op onze blog zijn, welke artikelen er veel gelezen worden en hoe bezoekers onze blog gebruiken. Met deze informatie kunnen wij nog meer interessante artikelen schrijven op de behoefte van onze bezoekers.

Om websitebezoekers meer invloed te geven over hoe hun gegevens worden verzameld door Google Analytics, heeft Google de Google Analytics Opt-out Browser Add-on ontwikkeld. De add-on communiceert met het Google Analytics JavaScript (ga.js) om aan te geven dat er geen informatie over het websitebezoek mag worden verzonden naar Google Analytics.

Gebruik je een andere browser: maak dan gebruik van de instellingen voor de cookies via de pop-up onderin de website.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens te corrigeren of te verwijderen. Denk hierbij aan een geplaatste comment die je achteraf gezien verwijderd wil hebben. Stuur ons een mail met hierin je verzoek. Geef duidelijk aan om welk artikel het gaat en je gebruikersnaam. wanneer je een account hebt of een abonnement op onze nieuwsbrief zullen je gegevens bewaard blijven tot dat je deze dienst opzegt.

Klacht indienen

Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door Urban Secret verzamelde persoonsgegevens, kun je een klacht indienen door ons een e-mail te sturen.

Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via deze link.

Wijziging van privacyverklaring

Urban Secret behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen of aan te vullen.

Indien je na het lezen van bovenstaande nog vragen heeft, dan kun je ons altijd een bericht sturen.