Jouw online magazine

Over ons

Leuk dat je meer over ons wilt weten! Ons gezellige team verteld graag meer over wat we doen. Het team bestaat uit een klein groepje gepassioneerde bloggers die samen keihard werken om een plekje te krijgen tussen de andere grote blogssites. 

Dagelijks publiceren we leuke, interessante en informatieve blog over uiteen lopende onderwerpen. We hebben bewust gekozen voor uiteenlopende onderwerpen zodat Urban Secret voor iedereen leuk is. We willen daarnaast ook anders zijn dan andere blogs en daar werken we als team hard aan!

Onder het kopje “shop the look” houden we je bijvoorbeeld op de hoogte van de lanceringen van nieuwe collecties en producten. Daarbij vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Niet alleen collecties die je in Nederland kunt kopen, maar ook fashion items buiten Nederland komen aan bod.

Onder het kopje “ in de spotlight” besteden we aandacht aan verschillende onderwerpen die opvallend, nieuwswaardig of op een andere manier de spotlight verdient. 

Ook leuk is “Enjoy this” waar je inspiratie kunt opdoen, bijzonder nieuws vindt en nog heel veel meer.

Beauty is you” je raad het al, schoonheidsproducten en alles over make-up. Maar niet alleen voor de vrouw, ook mannen kunnen hier terecht!

tech is smart” is er voor de liefhebbers van tech en games. De nieuwste games worden hier besproken maar ook andere technische snufjes. 

Van “Interieur Inspiration” kunnen ook wij niet genoeg krijgen en mag dus niet ontbreken op onze blog. 

En “travel around the world” is er voor de reisliefhebbers. We gaan op zoek naar de mooiste plekken, vertellen weetjes over landen en houden het reisnieuws bij. 

Ook besteden we aandacht aan de kleine en gespecialiseerde webshops. Je hebt nu de kans kennis te maken met deze ondernemers en unieke producten te ontdekken. Hoe gaaf is dat!

Dagelijks krijgen we up-dates van onze partners zodat jij als een van de eerste op de hoogte bent als er nieuws is.

Wil jij ook een partner worden of een eenmalige vermelding hebben op Urban Secret? Bezoek dan onze partner pagina, we vertellen je graag meer.