Lekker nazomeren in een Franse wijngaarde
De zomerperiode is misschien wel voorbij maar er zijn nog genoeg fijne plekjes te vinden waar je heerlijk samen kunt nazomeren.

Dit keer geen druk resort maar een fijn rustig plekje met uitzicht op een mooie Franse wijngaarde. Genietend van een heerlijk glas wijn en de laatste warme zonnestralen kom je mentaal helemaal tot rust. S’ morgens langzaam wakker worden op je privé terras, met nog warme verse broodjes en een kopje koffie. Er wacht weer een heerlijke lange dag op je. 

Lekker nazomeren in een Franse wijngaarde
La Maison de Fleurs

In Loupiac, gelegen in Zuid-West Frankrijk, vind je La Maison de Fleurs. Gelegen op een wijngaarde vindt je alles wat je nodig hebt in dit luxe maar zeer betaalbare  vakantieverblijf. De sfeervolle inrichting is van de hand van de gastvrouw Desiree, die met heel veel liefde tot op het kleinste detail ervoor gezorgd heeft dat gasten zich thuis voelen. De inrichting is een mooie combinatie van landelijk en modern, welke naadloos in elkaar overlopen.  

Het vakantieverblijf ligt midden in het groen en biedt veel privacy. De veranda nodigt je uit om de mooie zonsondergang te zien terwijl de krekels vrolijk het hoge, schrille, tjirpende gezang laten horen.

Lekker nazomeren in een Franse wijngaarde

Op de veranda staat een BBQ waar je de Frans kok in jezelf naar boven kan laten komen. Maak de lekkerste gegrilde gerechten en uiteraard mag een glas wijn uit de wijngaarde niet ontbreken! 

Het vakantieverblijf heeft een fijne slaapkamer met een Luxe tweepersoons boxspring, een inloop douche en een complete keuken met vaatwasser. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van het zwembad die op het terrein aanwezig is. 

Lekker nazomeren in een Franse wijngaarde
Wat vindt je in de omgeving van de wijngaarde

Voor wie er een dagje op uit wilt, is er in de omgeving van het vakantieverblijf genoeg te zien en te doen. Een bezoek aan het stadje Rocamadour, is een must see. Een heilig stadje en belangrijke plaats voor pelgrims. Beroemd om zijn heiligdomen zoals de Notre-Damekapel, de Saint-Sauveurbasiliek en de Saint-Michelkapel. Een stadje waar je niet raakt uitgekeken. Wanneer je in Rocamadour is een bezoek aan de wonderengrot iets wat je zeker moet doen.  Je vindt hier de mooie minerale druipstenen net als de 20.000 jaar oude rotstekeningen. 

In Souillac wandel je door het historische centrum en de pittoreske straatjes. Op het dorpsplein strijk je neer op een van de terrassen voor een lekkere lunch. Daarna is het tijd om rond te kijken in de kleine winkeltjes en het bekijken van de oude gebouwen.

Lekker nazomeren in een Franse wijngaarde
De wijngaarde heeft een super gezellige wijnkamer

Tijdens je verblijf op deze wijngaarde mag een bezoek aan de wijnkamer natuurlijk niet ontbreken. Een plek waar je met een goed glas wijn een praatje maakt met de gastheer en gastvrouw van La Maison de Fleurs. De prachtige wijnkamer is adembenemend mooi en een plek waar je super gave foto’s kunt maken van je verblijf op de wijngaarde. 

Lekker nazomeren in een Franse wijngaarde
Op naar de La Maison de Fleurs

Kan jij niet wachten om deze mooie verborgen parel te bezoeken? Wil jij ook betaalbaar genieten van alle luxe op deze gezellige wijngaarde? Klik dan hier voor meer informatie.

* Lees ook *