Lady Gaga komt met nieuwe Love For Sale Shadow Palette
Lady Gaga heeft een nieuw palette op de markt gebracht met de naam 'Love for sale'. Het veelzijdige assortiment fluweelachtige matte tinten, glanzende glinsters, multidimensionale metallics en een universele "champagne"-topper, zijn een echte must-have voor beauty liefhebbers.

De nieuwe palette heeft een nieuwe formule waardoor de kleuren nog beter blenden, langer blijven zitten en prachtig pigment hebben. De Love For Sale Palette wordt gelanceerd voorafgaand aan de gelijknamige albumrelease van 1 oktober.  

Lady Gaga komt met nieuwe Love For Sale Shadow Palette
Wat kan je verwachte van de nieuwe palette

De hoogwaardige pigmenten zorgen voor een een volledig dekkend laag. uiterlijk met de ultieme kleuruitbetaling. De ultraluxe, romige texturen hebben slechts één veegbeweging nodig voor een ongeëvenaarde look.  Deze veganistische en dierproefvrije formule is verkrijgbaar in 18 prachtige tinten, variërend van mooie matte kleuren, parelachtige glinsters en stralende  metallics. Deze palette is daarnaast geschikt voor elk huidtype.

De kleuren kunnen makkelijk opgebouwd worden om zo de intensiteit van jouw look te bepalen. Ze zijn makkelijk mengbaar en blenden erg goed. Je kunt nu eindeloze, universeel flatterende looks creëren. De multifunctionele tinten kunnen worden aangebracht als highlighter, oogschaduw of eyeliner.

Lady Gaga komt met nieuwe Love For Sale Shadow Palette
Lady Gaga is trots op haar nieuwe palette

De nieuwe palette wordt door Lady Gaga zelf ook gedragen. Ze laat maar al te graag de nieuwe kleuren zien en welke looks je er mee kunt maken. Lady Gaga vertelde “Net als ik zijn deze oogschaduwen gemaakt in Italië. Deze achttienkleurige palet is gevuld met alle kleuren die je maar kunt wensen voor een klassieke “Night and Day”-transformatie en is mijn favoriet geweest voor al mijn recente looks. Van het podium tot dagelijks gebruik, ik ben er gek op! Uiteraard is deze palet veganistisch en dierproefvrij, zoals als alles in mijn collectie.”

Bron: HAUS LABORATORIA
* Lees ook *