Geef je Crocs extra stijl met de nieuwe sokken collectie van Crocs
Crocs zijn bijna niet meer weg te denken uit onze garderobe. Maar om het nou een echte fashion icoon te noemen? Daar denkt het bedrijf echter anders over en komt met een geheel nieuwe collectie van sokken om je geliefde Crocs mee te stijlen.

De Crocs Socks-collectie is er voor dames, heren en kinderen met als doel je nog comfortabeler te laten voelen tijdens het dragen van Crocs.

De collectie bestaat uit hoogwaardige sokken die de persoonlijke stijl van Croc Nation naar een hoger niveau moeten tillen. Door een leuke, expressieve toevoeging aan een iconische, alledaagse look te creëren, wordt het nu nog leuker om Crocs te dragen.

Geef je Crocs extra stijl met de nieuwe sokken collectie van Crocs

Met prints met tie-dye, marmer, camouflage en buitenaardse graphics in lage, quarter- en crew-hoogtes, creëert de nieuwe Crocs Socks-collectie nog een andere mogelijkheid voor personalisatie, terwijl consumenten hun unieke sokkenstijl kunnen laten zien in combinatie met hun favoriete schoenen.

De Crocs Socks-collectie is ontworpen met hoogwaardig elastiek om sokken omhoog te houden, gedraaid en samengeperst garen voor verbeterde duurzaamheid en een mesh boogband voor pasvorm en comfort.

Geef je Crocs extra stijl met de nieuwe sokken collectie van Crocs

De nieuwe collecties Crocs Socks, zijn een blijvertje. Elk seizoen komt er een collectie uit met nieuwe  stijlen. Vanaf vandaag kunnen fans de 3-Of-A-Kind Crocs Socks kopen via de website van www.crocs.com

Foto credit: Leeor Wild
* Lees ook *