fiji gaat weer open voor reizigers op 1 december 2021
Het paradijselijke eiland Fiji, bekend om zijn ongelooflijke landschap en warme, gastvrije mensen, is vanaf december weer open voor bezoekers.

Na bijna twee jaar gesloten te zijn geweest voor de buitenwereld, is Fiji weer te bezoeken. De 333 eilanden zijn net zo mooi als altijd, boordevol idyllische turquoise wateren, zachte witte zandstranden en de levendige “Bula Spirit” waar Fiji bekend om staat.

Fiji gaat vanaf 1 december weer open voor reizigers

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft zijn er, zoals in veel landen, wel een aantal regels. Belangrijk is dat je kunt aantonen dat je volledig gevaccineerd bent, het verstrekken van een negatieve corona test. Deze moet 72 uur voor vertrek uit het thuisland afgenomen worden en het doen van een test 48 uur na aankomst in het resort. Ook moet er nog een test worden gedaan voordat je naar huis gaat. Niet-gevaccineerde kinderen onder de 18 jaar mogen onder begeleiding van een gevaccineerde volwassene naar Fiji reizen. Dit maakt het mogelijk om gezellig samen met het hele gezien te genieten van dit paradijs.  

Fiji is veilig en klaar om weer iedereen met open armen te ontvangen

De Fiji eilanden zijn net zo mooi – zo niet mooier – dan dat ze al waren. En ook de bevolking is nog net zo warm en vriendelijk als voor het corona tijdperk. Ze zijn blij hun paradijs weer te kunnen delen met de toeristen na een lange periode dat er bijna geen toerist meer te bekennen was. De gezondheid en veiligheid van de mensen en bezoekers blijft de eerste prioriteit van Fiji, en het land kan zich weer openstellen dankzij een succesvol vaccinatieprogramma dat met meer dan 80% van de daarvoor in aanmerking komende bevolking heeft gevaccineerd. 

Fiji gaat vanaf 1 december weer open voor reizigers

Fiji blijft een ideale bestemming waar reizigers zich kunnen verspreiden over 333 eilanden. Daarnaast is er zoveel strand beschikbaar dat het niet moeilijk is een fijne plek te vinden waar je bijna alleen bent. Heerlijk aan de drukte ontsnappen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, een romantisch vakantie of alleen lekker wilt ontspannen, Fiji heeft het allemaal. 

Bron en foto credit:Toerisme Fiji
* Lees ook *