Een luipaardprint blijft ook deze herfst favoriet!
Na de vrolijke zomerse blousjes en jurken met zachte tinten, willen we dit najaar weer even knallen. Nee, geen nieuwe trend maar we zijn er gewoon nog niet klaar mee. We hebben het over de luipaardprint.

Gelukkig maar want we hebben allemaal nog wel wat liggen met een luipaardprint in onze kast. Ook op de catwalk en presentaties van de nieuwe herfstcollecties, zie je de print terugkomen. Waar het vroeger stond voor ordinair en smaakloos, zijn steeds meer vrouwen gaan houden van het patroon. En wanneer op de juiste manier gecombineerd straalt het kracht en zelfverzekerdheid uit.

Een luipaardprint blijft ook deze herfst favoriet!
Luipaardprint is er voor jong en oud

Niet alleen de wat oudere dames ook jonge vrouwen zijn gek op de luipaardprint. De print leent zich prima voor een stoere outfit en laat zich makkelijk combineren met jeans, leer, zwart en bruine tinten. Je kunt kiezen voor een overall print, maar een wat ingetogener look is ook prima.

Een luipaardprint blijft ook deze herfst favoriet!

Een luipaardprint is krachtig dus blijf weg bij een combinatie met zachte tinten, smalle, fijne sieraden en onopvallende schoenen. Kies juist voor groot, stoer en opvallend om er een krachtige look van te maken. 

Schoenen, tassen en nog veel meer!

Is de luipaardprint toch net te veel voor jou om als kledingstuk te hebben? Denk dan eens aan leuke tasjes! Of je nu een grote handtas zoekt of juist een kleine clutch. Er zijn allerlei soorten tasjes verkrijgbaar in een luipaardpatroon of gedeeltelijk met dit design.

Ook is er genoeg keuze in schoenen voorzien van een overall print of juist met een deel met deze print. Maar ook hoedjes, petjes, riemen, sjaals en haarbanden zijn volop verkrijgbaar met een luipaarddesign. Kortom, je kunt de look ook toepassen door een accessoires te kiezen. 

Een luipaardprint blijft ook deze herfst favoriet!
* Lees ook *