Jouw online magazine

Adverteren en/of partner worden

Urban Secret is een online lifestyle magazine met een breed aanbod aan verschillende artikelen. Je vindt bij ons niet alleen artikelen die door een groot publiek gelezen wordt, maar ook artikelen die zeer gewaardeerd worden door een wat kleiner publiek. Hierdoor weten wij een groot publiek aan te trekken die nog dagelijks groeiende is.

We zijn onlangs gestart om ons ook vindbaar te maken op verschillende social media kanalen. We merken dat we via deze kanalen veel nieuwe lezers binnenkrijgen. Ook is het doel om via Youtube een eigen kanaal te beginnen waar we momenteel de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i zetten. 

Ons online magazine wordt door zowel vrouwen als mannen bezocht. Op dit moment zijn dit 85% vrouwen in de leeftijd van 20 – 61 jaar. Mannen zijn in de minderheid maar weten ons ook te vinden.

Mogelijkheden en samenwerking

Op Urban Secret bieden we meerdere mogelijkheden. 

We zetten ze hieronder even op een rijtje:

Adverteren: Er is ruimte om eenmalig of voor langer termijn een advertentie te plaatsen. Dit kan doormiddel van een banner of een artikel. Wanneer je geen banner hebt, dan kunnen wij er een voor je maken.

Video: Wel eens gedacht aan een video? Wij wel, dus ook daar is ruimte voor. In de nabije toekomst kan een video tevens via ons youtube kanaal getoond worden.

Promotie: Voor het promoten van producten en diensten zijn er verschillende opties. Een artikel over het product met een recensie (het product moet dan wel door onze redactie getest kunnen worden).

promotie via onze social media kanalen.

promotie via een prijsvraag/ give-away.

Kortingen en aanbieden speciaal voor onze lezers.

Andere vormen van promotie,  think outside the box!

Alle artikelen voldoet aan het SEO standaard (inclusief keywords)

Barterdeal

Een barterdeal is een samenwerking waarbij je een product naar onze redactie stuurt. Wij schrijven hierover een SEO vriendelijke review bestaande uit minimaal 500 woorden. Maken passende foto’s en sturen geïnteresseerde door naar de website waar men het product of dienst kan kopen. Tevens zal een review ondersteund worden op onze social media kanalen. Het is verder mogelijk om lezers een korting aan te bieden via een code.

Persreizen

Onze redactie kan deelnemen aan persreizen in zowel Nederland als in het buitenland. Je kunt ons benaderen voor artikelen over en reviews van vakanties, dagtripjes, uitgaansgelegenheden, hotels en andere vrijetijdsbestedingen. 

Online shops, Winkeliers en Horeca

Open jij een nieuwe winkel, wil je meer naamsbekendheid voor je online shop of wordt het tijd dat iedereen weet welke lekkere gerechten je serveert? Dan vindt je in Urban Secret een goede betrouwbare partner. Niet alleen promotie voor de grote merken maar ook de kleine ondernemers helpen we graag met het maken van promotie op maat. Dit kan zijn een review over je restaurant, een artikel over je winkel of misschien heb je wel leuke tips voor onze lezers. Uiteraard komen we langs om mooie foto’s te maken maar je mag ze ook opsturen.

Persbericht

Bedrijven zijn vrij om een persbericht naar ons te sturen. Stuur naast het bericht ook goede duidelijke foto’s en een contact persoon voor eventuele vragen. 

Voor meer informatie kun je via onderstaande knop contact met ons opnemen. Alvast bedankt dat je de eerste stap hebt genomen en wie weet wat de volgende stap zal zijn!